March
16

От петък 13 февруари 2009 г. българската бутикова агенция ТБМ2 ООД функционира самостоятелно на пазара на недвижими имоти, след като съобщи, че прекратява едностранно партньорството си с ЕРА България АД.

ТБМ2 ООД  работеше в партньорство с ЕРА България официално в продължение на близо 10 месеца, но реално неразбирателствата между акционерното дружество със седалище във Варна и капитал 500 000лв и ТБМ2 ООД бяха започнали няколко месеца преди това.

ТБМ2 е бутикова агенция за недвижими имоти, която отделя персонално внимание на всеки един свой клиент. Всеки имот за продажба в нашата база данни е предложен за продажба пред потенциалните му купувачи с максимално подробна информация и снимки. Огледи 7 дни в седмицата за имотите предлагани от нас.

www.tbm2.net

2 Коментари

Интересното е, че въпреки, че сме ги известили писмено преди повече от месец нашия офис към днешната продължава да фигурира в списъка с офиси работещи под марката ера
http://www.era.bg/index.cfm/fuseaction/cbroker.officeDetails/agencyCode/TBM01.cfm

!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

Освен всичко друго дори имоти на наши клиенти се въртят в реклама с неактуални цени на горепосочения сайт…
Молим ги най-учтиво да престанат да използват името на фирма ТБМ2 както и да преустановят използването на оферти на клиенти на агенцията ни!!!

Интересното е, че въпреки писменото предизвестие от наша страна за което имаме безспорни доказателства името на нашата фирма и снимка на витрината на офиса ни преди да бъде разбраднирана продължават да стоят на сайта на ЕРА България! http://www.era.bg/index.cfm/fuseaction/cbroker.officeDetails/agencyCode/TBM01.cfm

Датата днес е 27 април 2009г. а нашето писмено уведомление е с дата 13.02.2009г… Лично на нас това ни прилича на очеизвадна злоупотреба с името на фирмата ни както и с имотите, които се предлагат на сайта на ера с неактуални цени, а някои от тях са и продадени, но те продължават да ги въртят сякаш всичко е по старому.

Имаме информация, че същото нещо се случва с още няколко офиса, които иначе чинно стоят в списъците им като част от тяхната марка…Жалка история, много жалка!

Искате да коментирате?

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.