September
7

Закупуването на ваканционно жилище в някой от черноморските ни курорти през последните години беше възможно само за по-заможните българи и чужденци. Драстичното понижение в търсенето на такива имоти значително понижи продажните им цени, като на пазара се появиха много изгодни оферти.

Ваканционния комплекс Sunny Day 6 с обща площ 60 000 кв. м е разположен в покрайнините на най-престижния курорт на българското Черноморие-Слънчев бряг. Жилищата в него са на цени от 340 евро за кв. м.

Sunny Day 6 е комплекс от затворен тип с ограничен автомобилен трафик, с 1400 апартаменти, разпределени в 44 четириетажни сгради. Можете да избирате между различни видове апартаменти - студио, 1-стаен, 2-стаен - с гледка и етаж по ваше желание. Площта на жилищата е между 28 и 80 кв. м, което означава, че за малко над 19 000 лв. можете да имате собствено студио на няколко километра от плажа.

На бъдещите собственици ще бъдат на разположение 4 тематични ресторанта и още толкова кафе-бара, медицински пункт, 2 тенис корта, 2 мултифункционални игрища за волейбол, баскетбол и футбол, 2 игрища за мини голф, 5 външни басейни, малък амфитеатър със сцена, както и търговско-развлекателен център с площ 6 930 кв. м, който ще има кафе-бар, ресторант, супермаркет, различни магазини, фитнес и Спа-център, закрит басейн, казино и др. Проектът е разделен на две части, като завършването му е планирано за следващата година.

www.profit.bg

Искате да коментирате?

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.