November
6

Австрийската компания Real4YOU Immobilien GmbH, инвеститор в изграждащия се в София “Люлин Мегамол”, подписа договор за наем на търговска площ с веригата “Техномаркет”. “Райфайзен имоти” е консултант по отдаване на площите в изграждащия се от австрийски инвеститори мол. До момента над 55% от площите в търговския център са с договорени наемни условия с конкретни наематели, а над 30% вече са и с подписани официално договори.

Планира се магазинът да заема площ от 1475 кв. м. Концепцията на мола, чието строителство започна в началото на септември 2009 г., е да осигури модерна търговска среда в този район на столицата.

Предвидените за отдаване под наем търговски площи са с чиста отдаваема площ от над 24 000 кв. м, включват над 100 магазина за мода и аксесоари, салони за красота, бижутерия, книжарница и музикален магазин, кафенета, ресторанти, както и първия в София хипермаркет на словенската верига “Меркатор”. Молът е проектиран с модерно оборудвани паркинги, разположени както под търговката част, така и на покривните етажи, разполагащи с повече от 830 паркоместа на площ от около 38 000 кв. м.

www.monitor.bg

Един коментар

Камрад молодца

Искате да коментирате?

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.