July
21

Вестник “Монитор” писа в четвъртък 15-ти юли 2010г, че само половината българи стъпват в банка, което всъщност твърди Момчил Андреев главен изпълнителен директор на Райфайзенбанк сравнявайки процента на българите, които ползват банкови услуги - 54% с този в Австрия - 98% където е централата на Райфайзенбанк. Вестник “24 часа” също споделя интересна информация касаеща този път лихвите по заемите и забраната одобрена от парламента банките да не могат да променят едностранно начина, по който смятат базовия лихвен процент.

Тази промяна ще даде известно спокойствие на бъдещите кредитополучатели, които ще знаят, че каквато лихва пише в договора за кредит тази ще остане до края. Никъде в материала на “24 часа” не се споменава обаче дали тази промяна ще застопорява и движението на лихвитите в посока на долу… Внимание заслужава и материала на в.Капитал където различни участници на пазара на НИ споделят мнения от типа “преди и сега” визирайки кризата, която още не е свършила.

Вестник “Труд” ни разкирва любопитни подробности относно това как можем да ремонтираме старата панелка със средства от различни фондове и програми. Материала е обширен и интересен прочетете го. Отново от страниците на вестник Монитор четем как хората продължават да бъдат наивни и се доверяват на различни хора. Прочетете внимателно статията със заглави “Хазяин менте завлича жени с наеми” и вижте какво не трябва да правите когато търсите апартамент под наем. Прегледа на имотният печат завършвам с материала озаглавен “12 хил. лева за гарсониера на 40 км от София” който можете да прочетете в Expert.bg.

Искате да коментирате?

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.