May
11

Частен търг за имот

Публикувано в: Ежедневие, От кухнята на офиса от Антон Илиев

Как да си продадем имота по-бързо и струва ли си да тестваме пазара на имоти в продължение на година-две? Точно така - една продажба на апартамент, който не е оценен пазарно може да отнеме и много повече от една година. Но не това е най-важното. Знаете ли кое е най-важното? Отговора на въпроса дали с чакане нещата ще се случат, а той определено е НЕ няма да се случат.

Това е таблото на което бяха изобразени предложенията в наддаването за ето тази къща  и тя бе продадена за 45 дни (т.е. капарирана). В организацията на търга и провеждането на огледите взе дейно участие и ТБМ2.

Ако темата е интересна за вас (надяваме се повече продавачи на имоти да я прочетат) моля разгледайте и тези линкове.

Частните търгове започват. 

Един купувач избира между 15 продавачи на имоти.

Пазарът пробва частни търгове за имоти.

Продават имоти на търг.  Първи частен търг.

Продай бързо.

Също можем да добавим и интересната опция “КУПИ СЕГА”, която дава възможност на купувача да прекрати процедурата по изпълнението на търга и наддаването като купи имота преди другите кандидати и по-този начин да избегне наддаването. Ето тази къщичка се продаде само няколко дни след като цената и беше намалена и бе обявена на търг с опцията “КУПИ СЕГА”. Разбира се другите кандидати останаха разочаровани, защото искаха да има наддаване, но до такова не се стигна.

Искате да коментирате?

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.