May
28

Тъй като мина известно време от официалното откриване на Автомагистрала Люлин решихме, че е време отново да напомним за мистериосната отсечка, която трябва да свързва тунела на Люлин с кръговото движение в началото на магистралата. На горната сателитна снимка направена днес се вижда, че положението е абсолютно същото като от преди повече от половин година когато направихме любопитното разкритие за мистериозната отсечка.

Както и предполагахме към момента нищо не се е променило, а най-фрапиращото от всичко е медийното и информационно затъмнение, което се случва около тази отсечка. Самата магистрала Люлин е в перфектно състояние, което лично проверихме и заснехме видео на целия участък от Перник до София. Вижте видео на цялото трасе от Перник до София.

Тъй като информацията за магистралата и по-конкретно въпросната отсечка предизвика много голям интерес и материала беше прочетен повече от 4000 пъти само в нашия блог, а информацията е копирана на още няколко места в интернет пространството то ние продължаваме да следим темата и да ви информираме периодично. Във форума на инвестор темата е прегледана повече от 5000 пъти, а във форума на имоти.нет повече от 2000 пъти, отделно темата е копирана в още 7-8 различни форуми и посетителите към нашия блог постоянно се увеличават, което говори за голям интерес.

Извадка от ОУП на София на горната снимка.

Такова беше положението октомври месец 2010 година и към днешната дата 28 май 2011 година положението е абсолютно същото.

Искате да коментирате?

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.