June
12


Уникалните посещения в нашия сайт и блога се увеличават постепенно като през последната година те са повече от 13000. Виртуалния офис на бутикова агенция за недвижими имоти е посетен от 59 различни страни по целия свят. Най-много посетители имаме от България, а следващите девет страни са САЩ, Германия, Обединеното кралство, Гърция, Испания, Русия, Канада, Италия и Бразилия. Учудващо за нас страни като Израел, Холандия, Белгия, Франция, Чехия, Швейцария, Австрия, Дания, Швеция, Турция, Норвегия и Португалия останаха на по-заден план по брой посещения ипреварени от Бразилия, но факт.

Посещенията от България идват в нашия сайт основно от София където превъзходството на столичани спрямо другите градове е в съотношение 15 към 1. На втора позция се нарежда Пловдив следван по петите от Варна и Бургас. Доста след тях се нареждат както следва - Сливен, Велико търново, Стара загора, Русе, Враца, Плевен, Благоевград, Търговище, Ловеч, Габрово, Кърджали, Хасково, Ямбол, Перник, Казанлък, Добрич, Дупница, Монтана, Димитровград, Видин, Карлово, Петрич, Силистра, Разград, Поморие, Смолян и Свиленград.

От секциите в нашия сайт най-често посещаваната е меню продажби където са влезли повече от половината от всички посетители. Второто място се държи от настоящия банер в сайта, който отвежда посетителите му към имотите, коит могат да се купят само от ТБМ2. Третото място се държи от меню “ПОД НАЕМ”, четвъртото от меню “ЗАЩО С НАС”, а изненадващо на пето място по брой посещения е този интересен парцел подходящ за инвестиция.

В корпоративния блог на ТБМ2 най-четени са трите части на “сагата” за отсечката водеща към магистрала Люлин. Като съответно първите три места по брой уникални посещения са за първа, втора и трета част на фоторазказа. На четвърто място изненадващо се нарежда ето този материал за кв. Горна баня. Петото място се държи от ЗУЕС (Закон за управление на етажната собственост), който сме качили в блога, шестия най-четен материал е ето този.

Искате да коментирате?

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.