January
16

11:55ч. денят е неделя петнадесети януари 2012 година на вън е кучи студ, а температурата е около -2 градуса. На ул. Йордан Хаджиконстантинов в Надежда паркира автомобила си човек с брада и черно расо. Той е точен до минута защото е поканен да освети апартамента на Георги Борисов технолог в Софарма, клиент на ТБМ2, който в последствие се превърна и в наш добър приятел. Преди да се стигне до това освещаване Жоро и ТБМ2 изминаха заедно доста дълъг път и по стечение на обстоятелствата, които бяха съпроводени дори от човешка смърт…всичко се нареди успешно. Лошите събития обаче отдавна са зад гърба ни както и ремонта, който Георги и негов колега правиха в продължение на няколко месеца в извън работното си време.

Крайния резултат определено си заслужава и в неделя в 12:00ч. жилището беше официално осветено. След официалната част дойде и приятната част… домашната питка /на снимката/ беше страхотна, а за домашната крушова ракия ще ви разкажем някой друг път…;)

Жорка от името на ТБМ2 ти пожелавам да си жив и здрав, да намериш принцесата на твоето сърце още тази година и тя трябва да знае, че избора и ще бъде много добър, защото ти си човек на който може да се разчита! Успех и късмет с новото жилище!

Искате да коментирате?

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.