March
15

 

Вече клиентите ни ще могат да ни показват от разстояние имотите, които продават като това важи в особена сила най-вече за парцелите разбира се. Но до известна степен това важи и за търговските обекти с витрини на партерните етажи с лица към улици. Ако не сте сигурни как може да ни помага в работата Google Street View вижте предствянето на този парцел в Суходол обявен за продажба в нашата агенция.

По принцип в ТБМ2 работим винаги с посещение на място до самия имот - това е задължително преди да започнем каквото и да е било предлагане било то за имот под наем или за имот за продажба. Посещавайки на място имота ние преценяваме с очите си - околната среда, съседите, достъпа и всички други детайли, които са важни при определянето на цената на всеки един имот. Всички имоти обявени в нашата агенция за продажба или за под наем са посетени на място от брокер от агенцията и са им направени снимки с качествен широкообективен цифров фотоапарат. И за напред ще подължим да работим по този начин, но поне с парцелите всеки един кандидат купувач ще може да види от разстояние в благодарение на Google Street View доста детайли и самия път до имота така както сме го показали и ние в офертата за парцела в Суходол.

Единствения недостатък е все пак, че друго заснемане едва ли ще има в близките няколко години, а все пак информацията е от миналата 2012 година март-април месец. Тоест утре там където вчера е имало гола поляна може да има къща, блок или мол, но в по-голямата си част там където вече е застроено вероятно всичко ще остане на 85% същото още дълги години.

Искате да коментирате?

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.